Home / Activities / Berat Excellence

Berat Excellence

Albanian Excellence in collaboration with several institutions in the city of Berat organised on 12-13 April a series of Activities entitled “Forever Berat”. The activities aimed to increase the awareness of the citizens and officials on the city of Berat and to award some of the excellent citizens of Berat who are excelling in their careers and are giving a huge contribution in and outside of Berat.

 

Home / Aktivitete / Berat Ekselencë

Berat Ekselencë

Albanian Excellence dhe Agjencia Telegrafike Shqiptare me mbështetjen e Bashkisë, Prefekturës dhe Këshillit të Qarkut Berat organizuan në datat 12-13 Prill aktivitetin “Përgjithnjë Berat”. Gjatë këtij aktiviteti shumëdimensional u krye pastrimi i qytetit me pjesëmarrjen e nxënsve të shkollave, të qytetarëve të Beratit, personazheve të librit “Berati, histori suskesi”, përfaqësuesve të pushtetit lokal, aktorëve politikë dhe përfaqësuesve të trupit diplomatik.

Më tej në Bibliotekën e qytetit u organizua ceremonia e dhurimit të disa librave, u prezantuan veprat e shkrimtarit Sh.S.Noe si dhe u shfaq nje film nga Vlash Droboniku.

Në datën 13 Prill në Universitetin e Beratit u organizua një tryezë e rrumbullakët me titull “Beratasit për Beratin” si dhe u nënshkrua një memorandum në mbështetje te Beratit. Aktiviteti vijoi me themelimin e Fondacionit Berati.

Në mbremje në hollin e Qendrës Kulturore “Margarita Tutulani” u cel ekspozita fotografike e aktorit Aleksandër Rrapi si dhe u mbajt një Mbremje Gala.