Home / Activities / Aktiviteti me femijet

Aktiviteti me femijet

Ky 75 vjetor Çlirimi e mori esencën e plotë  të festimeve pas këtij rrethi magjik me vogëlushë, të cilët janë e tashmja e këtij qyteti.

Vëmendja dhe angazhimi jonë  është maksimal për plotësimin e nevojave të tyre, duke nisur që nga rikonstruksioni i ambjenteve tek standardizimi i mësimdhënies me kushte bashkëkohore.  #ataemeritojnë