Home / Activities / Dita e pare e shkolles

Dita e pare e shkolles

Nxënësit e gjimnazit “Babë Dudë Karbunara”, do të bëhen shumë shpejt me shkollë të re!

Në ditën e parë të mësimit, ndava me ta, këtë lajm fantastik . Kjo shkollë, shumë shpejt do të jetë me kushtet dhe standardet që meritojnë nxënësit dhe mësuesit!

 

Duke ju uruar shumë suksese

 

Bashkë për arsim cilësor 📖🖌