Home / Activities / Takimi me te rinjte

Takimi me te rinjte

“Qyteti po kumbon sot me zërin tonë”, “ Ky është qyteti më i bukur në botë”, “Unë do kthehem në qytetin tim pas studimeve, sepse ne i përkasim atij”, “Ne kemi fuqinë për të qenë lokomotiva e ndryshimit të qytetit” “13 shtatori: shembull i forcës së të rinjve dhe dashurisë e sakrificave për qytetin”, “E dua të gjelbër qytetin tim”, “Qyteti i fëmijëve është për të gjithë, i duhuri”, “Duhet të jemi qytetarë të ndërgjegjshëm e aktivë”

Në një takim me të rinjtë, në kuadër të 75-vjetorit të çlirimit të Beratit, ata folën se si e shohin qytetin e tyre dhe çfarë duhet të bejnë për të.  Vizioni dhe idealizmi i tyre ishte emocionues!

Me zemrën plot nga entuziazmi që përcollën, për të ardhmen e qytetit dhe kontributin që ata do japin!

Mëse i motivuar dhe i angazhuar, për të punuar fort, për ta e me ta.
#youthpower