Home / Tag Archives: ekselence

Tag Archives: ekselence

Berat Ekselencë

Albanian Excellence dhe Agjencia Telegrafike Shqiptare me mbështetjen e Bashkisë, Prefekturës dhe Këshillit të Qarkut Berat organizuan në datat 12-13 Prill aktivitetin “Përgjithnjë Berat”. Gjatë këtij aktiviteti shumëdimensional u krye pastrimi i qytetit me pjesëmarrjen e nxënsve të shkollave, të qytetarëve të Beratit, personazheve të librit “Berati, histori suskesi”, përfaqësuesve …

Read More »