Home / 2023 / November / 04

Daily Archives: 04/11/2023

Konsultimi i programit të buxhetit të vitit 2024 me publikun dhe grupet e interesit

Këshilli Bashkiak sëbashku me prezencën e administratën e bashkisë Berat zhvilloi konsultimet publike sipas kalendarit te percaktuar të projektit-buxhetit 2024 duke marrë në konsideratë problemet dhe rekomandimet e qytetarëve. Komisioni degjoj me vemendje të gjitha rekomandimet dhe kërkesat e qytetarëve dhe do të përgatisë një përmbledhje të rekomandimeve dhe do …

Read More »