Home / 2022 / April

Monthly Archives: April 2022

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL,LËVIZJE PARALELE DHE  NGRITJE  NË DETYRË   NË SHËRBIMIN CIVIL  PËR NIVELIN E MESËM  DREJTUES

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL,LËVIZJE PARALELE DHE  NGRITJE  NË DETYRË   NË SHËRBIMIN CIVIL  PËR NIVELIN E MESËM  DREJTUES NIVELI I KËRKUAR I DIPLOMES MASTER SHKENCOR Në zbatim të nenit  26 të ligjit nr.152/2013 “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, si dhe kreut II dhe III të Vendimit nr.242 datë 18.03.2015 të Këshillit …

Read More »

Njoftim per fillimin e programit te kredise se zbutur

KËRKESË Nr.  _________ Prot. Datë ____________ Bashkia e Beratit   BASHKISË SË BERATIT PËR TU TRAJTUAR  ME  PROGRAMET E STREHIMIT SOCIAL BANESË ME KOSTO TË ULËT DUKE PËRFITUAR KREDI TË LEHTËSUARA NGA SHTETI .    Unë i nënshkruari   ……………………………………………………… banues në adresë ……………………………………………………………………….. Tel …………………………. cel……………………….. dhe me dokument identifikimi………………………………..Nr…………………………………… Bazuar …

Read More »

Vizita e Kryeministrit Rama në Berat

Me Kryeministrin Rama vizituam disa prej projekteve të përfunduara dhe inspektuam disa prej projekteve transformuese për qytetin e Beratit ku puna vijon intensivisht😊 ✅Materniteti ✅By-pass ✅Parkimi ✅Selamllik ✅DRSHTRR Berat Berati po ndryshon dhe ky ndryshim do të sjellë cilësi jetese më të mirë për banorët si dhe do ta kthejë …

Read More »

Dita pa makina

Dita ❌ makina 🚗 ja la vendin aktiviteteve sportive dhe argëtimit duke i dhënë gjallëri qytetit. 😃 Super atmosferë nga cirku i Tiranës 🎪 duke vijuar me hapësirat e dedikuara të lojërave për vogëlushët, 🤡aninatorë, mundje, boks, shah dhe një mori aktivitetesh që i dhanë frymëmarrjen e nevojshme mjedisit, kauza …

Read More »

Programi i Trajnimit per zjarrfikesit ne Janinë

Programi i Trajnimit ne Janinë Në kuadër të projektit FIRE PREP financuar nga Bashkimi Europian programi IPA CBC Shqiperi- Greqi, ku Bashkia Berat eshte partner koordinues , u zhvillua një program trajnimi në Janinë, Greqi. ku 20 zjarrfikës grekë dhe 25 shqiptarë morën pjesë në trajnimin i cili u zhvillua …

Read More »

Shfaqja e filmit “Bolero në vilën e pleqve”

Mbrëmje e jashtëzakonshme në praninë e yjeve të kinemasë shqiptare që mbajtën ndezur emocione të forta në sallën e Qendrës së Kulturës “Margarita Tutulani”. 📽️ Shfaqja e filmit “Bolero në vilën e pleqve” në praninë e Zonjës së madhe, Margarita Xhepa ishte edhe magjia e këtij eventi. 📖Shndërrimi i subjektit …

Read More »