Home / Tag Archives: z1n

Tag Archives: z1n

Prezantimi i sistemit te Zyres me Nje Ndalese

Gjate prezantimit nga ekspertet e USAID ,ne kuader te Projektit per Planifikimin e Qeverisjes Vendore (PLGP) me stafin e Bashkise, te sistemit elektronik te Zyres me Nje Ndalese,qe do te jete ne sherbim te qytetareve.Në Zyrën me një Ndalesë nëpërmjet sistemit te rregjistrimit online të ankesave dhe kërkesave do të …

Read More »