Home / Tag Archives: workshopqv

Tag Archives: workshopqv

Workshop mbi qeverisjen vendore

Sot ne ambientet e Hotel Grand White City, USAID zhvilloi workshop per administratoret e njesive vendore, per rritjen e performances ne pune si dhe implementimin e Reformes Administrative Territoriale . Disa nga pikat kryesore te ketij takimi ishin: Njohja me ligjin e ri te Vetqeverisjes vendore, Sqarimi i rolit te …

Read More »