Home / Tag Archives: vodafone

Tag Archives: vodafone

Aktivitete Rinore

Fondacioni Vodafone organizoi ne qytetin e Beratit nje takim me anetare te komunitetit per te kerkuar thirrje per projekte te cilat fondacioni mund te mbeshtese. Gjithashtu Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise organizoi nje takim me te rinjte e Beratit per konsultimin e Strategjise Kombetare te Rinise.

Read More »