Home / Tag Archives: ura

Tag Archives: ura

Urat e Ballkanit Flasin

Bashkia Berat prezantohet ne Konferencen‘’ Urat e Ballkanit flasin ‘’ e cila u zhvillua ne Llovech Bullgari. Konferenca u zhvillua ne datat 10-11 Maj 2013  ne kuadrin e programit ‘’Kultura – nje ure per zhvillim’’ financuar nga UNESCO, dhe u shoqerua nga nje sere eventesh kulturore, koncerte, mono teater, ekspozita, …

Read More »