Home / Tag Archives: turizmimalor

Tag Archives: turizmimalor

Celet Sezonit Turistik Malor në Parkun Kombëtar të Tomorrit

Berati është i njohur jo vetëm për trashëgiminë e tij kulturore dhe historike dhe si Sit Ndërkombëtar në UNESCO, por edhe për resurset e tij natyrore që bëjnë të mundur hvillimin e eko-turizmit dhe turizmit të aventurës. Në Parkun Kombëtar të Tomorrit në fshatin Qafë Dardhë në vendin e quajtur …

Read More »