Home / Tag Archives: turizmi1

Tag Archives: turizmi1

Tryezë e rrumbullakët me bizneset turistike

#BashkiaBerat #Berati1vitNëPunë #happërpara #promovim #biznese #turizëm #app #VisitBerat Sot u organizua një tryezë e rrumbullakët me bizneset turistike, për njohjen më të mirë të Qendrës së Interpretimit Turistik në qendër të qytetit  dhe prezantimin e Logos se Beratit me qëllim koordinimim dhe promovimin e bizneseve turistike te qytetit, edhe me …

Read More »