Home / Tag Archives: trajnimkine

Tag Archives: trajnimkine

‘’Skicimi dhe Ndertimi i Sistemit Automatik Telemetrik të Ujit për Vendet në Zhvillim”

Bashkia Berat me mbështetjen e Ambasadës Kineze në Shqipëri, u përzgjodh si pjesemarrese e një trajnimi ndërkombëtar të organizuar në datat 19 Prill- 9Maj 2016 nga Ministria Kineze e Tregëtisë, me qendër në Changsha në Provincën Hunan. Tema e trajnimit ishte ‘’Skicimi dhe Ndertimi i Sistemit Automatik Telemetrik të Ujit …

Read More »