Home / Aktivitete / ‘’Skicimi dhe Ndertimi i Sistemit Automatik Telemetrik të Ujit për Vendet në Zhvillim”

‘’Skicimi dhe Ndertimi i Sistemit Automatik Telemetrik të Ujit për Vendet në Zhvillim”

Bashkia Berat me mbështetjen e Ambasadës Kineze në Shqipëri, u përzgjodh si pjesemarrese e një trajnimi ndërkombëtar të organizuar në datat 19 Prill- 9Maj 2016 nga Ministria Kineze e Tregëtisë, me qendër në Changsha në Provincën Hunan. Tema e trajnimit ishte ‘’Skicimi dhe Ndertimi i Sistemit Automatik Telemetrik të Ujit për Vendet në Zhvillim’ në Kompaninë Power China Zhongnan Engineering Corporation Limited. Bashkia Berat u përfaqësua në trajnim nga Nënkryetare e Bashkisë znj.Teuta Muçogllava dhe Drejtore e Arsimit në Bashkinë Berat Znj.Erka Durra, të cilat u çertifikuan nga Ministri i Tregëtisë Kineze Z.Gao Hucheng.