Home / Tag Archives: taksat

Tag Archives: taksat

Takim informues mbi detyrimet tatimore vendore

Ne ambientet e Bashkise ne daten 09.03.2017, ne bashkepunim me USAID u organizua nje sesion informimi /diskutimesh me stafin e Bashkise nga drejtoria e taksave, marrdhenieve me publikun/ zyres se sherbimeve me nje ndalese, dhe anetare te Komisionit qytetar, qe synon rritjen e shkalles se informimit/transparences se komunitetit qytetar-biznes mbi detyrimet …

Read More »