Home / Tag Archives: sulltannovruzi

Tag Archives: sulltannovruzi

Festa e Sulltan Novruzit

Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj ka uruar besimtaret bektashian te Bashkise Berat.  Kjo është një ditë e shenjtë.Kjo është dita e ripërtëritjes, është dita e ringjalljes, është dita e shpresës, është një ditë që na motivon edhe më shumë për të ruajtur dhe forcuar bashkëjetesën dhe harmoninë e shkëlqyer ndërfetare …

Read More »