Home / Aktivitete / Festa e Sulltan Novruzit

Festa e Sulltan Novruzit

Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj ka uruar besimtaret bektashian te Bashkise Berat.
 Kjo është një ditë e shenjtë.Kjo është dita e ripërtëritjes, është dita e ringjalljes, është dita e shpresës, është një ditë që na motivon edhe më shumë për të ruajtur dhe forcuar bashkëjetesën dhe harmoninë e shkëlqyer ndërfetare që kemi në qytetin tonë, që është një pasuri kaq e çmuar në këte kohë . Dhe me këtë rast z.Sinaj uroj edhe një herë gëzuar këtë ditë të shenjtë të gjithë besimtarëve bektashinj, por edhe të gjithë qytetarëve tanë.