Home / Tag Archives: social

Tag Archives: social

Takimi me UNICEF dhe NPF

Drejtoria e Sherbimit Social ne bashkepunim me UNICEF dhe NPF (Fondacioni Ndihme per Femijet) eshte duke punuar per hartimin e Planit Social per Bashkine Berat.Ne kete kuader jane organizuar tryeza pune me specialiste te sherbimeve sociale, ku eshte diskutuar mbi rajonizimin e sherbimeve sociale ,fokus grupet perfitues, dhe perspektiven e …

Read More »