Home / Tag Archives: skultporet

Tag Archives: skultporet

Grupi i Skulptoreve te Kolonise se Artit

Grupi i skulptoreve te Kolonise se Artit ne Berat, ne nje bashkebisedim me Kryetarin e Bashkise dhe stafin, duke diskutuar ide mbi dekorimin me skulptura te parkut dhe sheshit qendror te qytetit.Te pranishem skulptoret Mumtaz Dhrami, Maks Bushi, Agim Rada, Idriz Balani, Vladimir Llakaj, Zeqir Alizoti, Artan Marku, Skender Kraja, Arben …

Read More »