Home / Të Reja / Grupi i Skulptoreve te Kolonise se Artit

Grupi i Skulptoreve te Kolonise se Artit

Grupi i skulptoreve te Kolonise se Artit ne Berat, ne nje bashkebisedim me Kryetarin e Bashkise dhe stafin, duke diskutuar ide mbi dekorimin me skulptura te parkut dhe sheshit qendror te qytetit.
Te pranishem skulptoret Mumtaz Dhrami, Maks Bushi, Agim Rada, Idriz Balani, Vladimir Llakaj, Zeqir Alizoti, Artan Marku, Skender Kraja, Arben Bajo, Sadik Spahia, Lambrini Dena, Nezir Ago, Llambi Mita.
Skulptoret, te cilet jane pjese e Kolonise se Artisteve qe eshte duke u zhvilluar ne Berat ne datat 8-12 Tetor, do te krijojne skice-ide, te cilat se bashku me bocetat do prezantohen ne nje ekspozite te hapur per publikun dhe specialistet ne muajin Dhjetor 2014.