Home / Tag Archives: shteguGorices

Tag Archives: shteguGorices

Inaugurimi i shtegut te Gorices

Bashkia Berat, në bashkëpunim me Kompaninë SICALA dhe vullnetarin Camille Saillant dhe me ndihmën e Ambasadorëve të Natyrës pranë Qendrës Rinore Berat ka krijuar shtegun turistik të Kalasë së Goricës. Përgjatë shtegut të kalasë së Goricës janë vendosur panele me informacion në dy gjuhë si dhe stola dhe kosha mbeturinash …

Read More »