Home / Tag Archives: shetitore

Tag Archives: shetitore

Inagurohet projekti i Revitalizimit të Shëtitores dhe Sheshit Qendror te Qytetit

Inagurohet projekti BID i cili pershin edhe Revitalizimin e Shëtitores dhe Sheshit Qendror te Qytetit. Ky është një projekt i hartuar në bashkëpunim midis Bashkisë së Beratit dhe Fondit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillimi, i cili do ta transformojë rrugën kryesore bashkë me sheshin duke rritur potencialin turistik dhe duke zhvilluar mjedisin …

Read More »