Home / Tag Archives: senatoriitalian

Tag Archives: senatoriitalian

Takimi me Senatorin Italian

Gjate takimit te perzemert me Z. Cesare Marini- Senator i Senatit Italian dhe Kryetar i Komunes San Demetrio Corone ne Kalabri  dhe Z. Marino Aldo, ish Kryetar i Komunes  Vaccarizzo Albanese, dy personalitete  te Komuniteti Arberesh ne Itali.  Tema e diskutimeve ishin nxitja e marrdhenieve ndermjet Komunave Arbereshe  dhe Bashkise …

Read More »