Home / Aktivitete / Takimi me Senatorin Italian

Takimi me Senatorin Italian

Gjate takimit te perzemert me Z. Cesare Marini- Senator i Senatit Italian dhe Kryetar i Komunes San Demetrio Corone ne Kalabri  dhe Z. Marino Aldo, ish Kryetar i Komunes  Vaccarizzo Albanese, dy personalitete  te Komuniteti Arberesh ne Itali.  Tema e diskutimeve ishin nxitja e marrdhenieve ndermjet Komunave Arbereshe  dhe Bashkise Berat ne fushen e lidhjeve kulturore, sociale dhe ekonomike.