Home / Tag Archives: saze

Tag Archives: saze

Festivali Folklorik Kombëtar i Sazeve dhe Isopolifonisë

Muajin e kaluar u organizua edicioni i 8-të i Festivalit Folklorik Kombëtar të Sazeve dhe Isopolifonisë. Aktiviteti për dy ditë më rradhë solli në Berat interpretime virtuoze nga trevat e Shqipërise se Jugut. Ai jo vetëm gjallëroi jetën kulturore dhe artistike të qytetit, por edhe ishte një mundësi e shkëlqyer …

Read More »