Home / Tag Archives: rinore

Tag Archives: rinore

Takim me të Rinjtë

Në datën 27 Prill, Bashkia Berat organizoi një takim me studentë dhe specialistë të rinj në fushën e trashëgimisë kulturore. Në takim pjesëmarrësit morën informacion mbi aktivitetet e projektit SUSTCULT si dhe shkëmbyen ide dhe eksperienca mbi përfshirjen e të rinjve në përgjithësi dhe në fushën e trashëgimisë në veçanti. …

Read More »