Home / Tag Archives: rinia1

Tag Archives: rinia1

Aktivitete Rinore per Trashegimine

Në datën 7 Korrik, Grupi Rinor Amabsadorët e Natyrës së bashku me nxënës të shkollës Ajet Xhindole, zhvilluan dy aktivitete në Lagjen Kala. Ambasadorët e Natyrës ndërmorrën një fushatë pastrimi të lagjes Kala me mjete dhe bluza të siguruara nga Klubi Kiëanis. Qëllimi i fushatës ishte rritja e ndërgjegjësimit për …

Read More »