Home / Tag Archives: rinia

Tag Archives: rinia

Fuqizimi Rinor

Në datën 2 Prill Bashkia Berat së bashku me grupe rinore në qytetin e Beratit organizoi aktivitetin “Fuqizimi Rinor”. Qëllimi i aktivitetit ishte të shpalosej kontributi i disa prej grupeve rinore të formuara rishtas në qytet. Këto grupe janë Berat-Interlink dhe Ambasadorët e Natyrës të cilat janë themeluar kryesisht me …

Read More »