Home / Tag Archives: qkf

Tag Archives: qkf

Aktiviteti i Qendrës Kulturore te Femijeve

Ne daten 23 Dhjetor Qendra Kulturore e Femijeve organizoi programin festiv,me rastin e Festave te Fundivitit,me mbeshtetjen e Bashkise Berat, Drejtorise Arsimore dhe Qendren Kulturore ‘Margarita Tutullani’. Muzika Altin Metohu, Koreografe Ornela Vasili,Drejtore artistike Entela Toto.

Read More »