Home / Aktivitete / Aktiviteti i Qendrës Kulturore te Femijeve

Aktiviteti i Qendrës Kulturore te Femijeve

Ne daten 23 Dhjetor Qendra Kulturore e Femijeve organizoi programin festiv,me rastin e Festave te Fundivitit,me mbeshtetjen e Bashkise Berat, Drejtorise Arsimore dhe Qendren Kulturore ‘Margarita Tutullani’.
Muzika Altin Metohu, Koreografe Ornela Vasili,Drejtore artistike Entela Toto.