Home / Tag Archives: qendrakomunitare

Tag Archives: qendrakomunitare

Aktiviteti ne Qendren Komunitare

Ne diten e 1 Qershorit ne qendren komunitare u organizua nje aktivitet I cili kishte si synim ofrimin e sherbimit dentar prane kesaj qendre per gjithe komunitetin .Ky aktivitet u organizua nga Drejtoria e Sherbimit social ne Bashkine Berat dhe PNUD . Pjesmarres te ketij aktiviteti ishin femije dhe prinder …

Read More »