Home / Aktivitete / Aktiviteti ne Qendren Komunitare

Aktiviteti ne Qendren Komunitare

Ne diten e 1 Qershorit ne qendren komunitare u organizua nje aktivitet I cili kishte si synim ofrimin e sherbimit dentar prane kesaj qendre per gjithe komunitetin .Ky aktivitet u organizua nga Drejtoria e Sherbimit social ne Bashkine Berat dhe PNUD . Pjesmarres te ketij aktiviteti ishin femije dhe prinder te cileve sherbimi dentar do te ofrohet falas nga mosha 0-18 vjec dhe per moshat e treta mbi 60 vjec.Takimi kishte si qellim sensibilizimin e komunitetit per mirmbajtjen e higjenes dentare dhe me pas vijoji me vizitat ne klinike nga stomatologia e qendres Betina Kadena.