Home / Tag Archives: punime

Tag Archives: punime

Inspektimi i punimeve ne shkolla

Bashkia e Beratit angazhoi të gjitha mundësitë dhe kapacitetet e strukturave të saj për t’iu siguruar nxënësve e mësuesve në këtë fillim të vitit të ri shkollor kushte sa më optimale. Drejtoria e Arsimit e Bashkisë, Ndërmarrja e Shërbimeve Publike dhe të tjera struktura të këtij institucioni së bashku me …

Read More »

Shtimi i siperfaqeve te gjelbra ne qytet

Vazhdon puna me ritme te shpejta dhe pa ndalur ne cdo lagje dhe njesi administrative te Bashkise Berat ,per mirembajtjen e rrugeve dhe shtimin e siperfaqeve te gjelbra. Punetoret e punimit te gurit te Ndermarrjes se Sherbimeve Publike kane nisur riparimin e trotuareve ne rrugen Antipatrea, ne lagjen Barrikade. Ne …

Read More »

Vazhdojne punimet per rehabilitimin e Sheshit Teodor Muzaka dhe te Bulevardit Republika

Mirekuptojme shqetesimin tuaj qytetar per perfundimin e punimeve ne Bulevardin Republika dhe Sheshin Teodor Muzaka. Pa dashur te justifikojme vonesat e krijuara ju sqarojme si me poshte: Punimet ne Bulevardin “Republika” dhe Sheshin “ Teodor Muzaka” kane kaluar afatet e kontrates, arsyeja e shtyrjes se afatit ka qene mungesa e …

Read More »