Home / Aktivitete / Shtimi i siperfaqeve te gjelbra ne qytet

Shtimi i siperfaqeve te gjelbra ne qytet

Vazhdon puna me ritme te shpejta dhe pa ndalur ne cdo lagje dhe njesi administrative te Bashkise Berat ,per mirembajtjen e rrugeve dhe shtimin e siperfaqeve te gjelbra. Punetoret e punimit te gurit te Ndermarrjes se Sherbimeve Publike kane nisur riparimin e trotuareve ne rrugen Antipatrea, ne lagjen Barrikade.
Ne kendin tjeter Ndermarrja e Gjelberimit ka nderhyre ne lagjen “22 Tetori”,duke rregulluar dhe sistemuar cdo toke per ta kthyer ne lulishte e ambjente shlodhese per banoret.Sot u mbollen rreth 25 rrenje peme te vogla dekorative te llojit ligustra.