Home / Tag Archives: pemet

Tag Archives: pemet

Mbjellja e pemeve ne rrugen “Antipatrea”

Ndërmarrja e Gjelbërimit Berat vijon aksionin e saj për mbjelljen e pemëve, sidomos në rrugët kryesore të qytetit, atje ku ato mungojnë. Ditën e sotme punonjësit e kësaj ndërmarrjeje mbollën rreth 60 pemë të llojit Ligustër përgjatë të dyja anëve të rrugës “Antipatrea”. I pranishëm në mbjelljen e pemëve ka …

Read More »

Mbjellja e pemeve ne aksin Dogane -Ypsilon

Drejtoria e Gjelberimit dhe Sherbimit te Varrezave Publike vazhdon aksionin per mbjelljen e pemeve kumbulla te kuqe pergjate aksit rrugor Dogane-Ypsilon.Gjithashtu jane mbjelle edhe 50 peme te llojit “Fotini” dhe “Liguster” ne aksin rrugor Ypsilon -Ura e Gorices .Mbjelljet e pemeve jane realizuar me fondet e Drejtorise se Gjelberimit dhe …

Read More »