Home / Aktivitete / Mbjellja e pemeve ne aksin Dogane -Ypsilon

Mbjellja e pemeve ne aksin Dogane -Ypsilon

Drejtoria e Gjelberimit dhe Sherbimit te Varrezave Publike vazhdon aksionin per mbjelljen e pemeve kumbulla te kuqe pergjate aksit rrugor Dogane-Ypsilon.Gjithashtu jane mbjelle edhe 50 peme te llojit “Fotini” dhe “Liguster” ne aksin rrugor Ypsilon -Ura e Gorices .Mbjelljet e pemeve jane realizuar me fondet e Drejtorise se Gjelberimit dhe Sherbimit te Varrezave Publike,te tilla aksione do te vazhdojne ne te gjitha akset rrugore ku ka mungese te pemeve.