Home / Tag Archives: pedonalepunime

Tag Archives: pedonalepunime

Fillimi i punimeve ne pedonalen e qytetit

Sot,u inaugurua fillimi i punimeve per vazhdimin e pedonales se qytetit.Te pranishem ishin Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj,n/kryetaret,perfaqesues te firmes,si dhe stafi i Bashkise. Loti 3 eshte investimi i katërt  per sa i perket Qendres se qytetit. Loti 1 ishte  Rivitalizim i Bulevardit Republika sheshi qendror Teodor Muzaka ,Loti 2  Rikualifikim i …

Read More »