Home / Aktivitete / Fillimi i punimeve ne pedonalen e qytetit

Fillimi i punimeve ne pedonalen e qytetit

Sot,u inaugurua fillimi i punimeve per vazhdimin e pedonales se qytetit.Te pranishem ishin Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj,n/kryetaret,perfaqesues te firmes,si dhe stafi i Bashkise.

Loti 3 eshte investimi i katërt  per sa i perket Qendres se qytetit.

Loti 1 ishte  Rivitalizim i Bulevardit Republika sheshi qendror Teodor Muzaka ,Loti 2  Rikualifikim i Lulishtes Perëndimore . “Loti  Opsional“  Rikualifikim i Sheshit Teodor Muzaka  dhe lulishtes

Loti 3 ,i cili po investojme me vleren e  Preventivit 169 .213 .161  milion te reja .me shume se Sip.12.000 m2 . e cila do te shtrohet me gur gjelberi etj.

Do ketë ndërhyrje ne rrjetin inxh. ( nen toke)  kanalizimi ujra te larta , ujra siperfaqesor te shiut ,   trotuare ndriçimit,gjelbërim si dhe ndërhyrje ne fasadën kryesore te ish shtepis se oficerëve e cila do adoptohet ne Bashki .Loti 3 Rehabiliton ambientin dhe lulishtet përreth  objekteve  te Bashkis , Keshillit te Qarkut . etj .

Ky investim do te mbylli  itinerarin e investimit te shëtitores.