Home / Tag Archives: pashket

Tag Archives: pashket

Vizitat e Kryetarit te Bashkise me rastin e Festes se Pashkeve

Me rastin e Festes se Pashkeve, Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj i shoqeruar nga  Kryetarja e Keshillit Bashkiak znj.Nikoleta Manka, n/kryetaret znj. Teuta Muçogllava, z.Çlirim Brisku, Sekretari i Pergjithshem z.Gezim Zema dhe stafi i Bashkise uruan per festen e Pashkeve Motrat Katolike tek Shkolla”Ylli i Mengjesit” dhe Imzot Ignat Triantis …

Read More »

Kremtimi i Pashkeve Katolike

Mesazhi i Kryetarit te Bashkise z.Petrit Sinaj,sot ne diten e Festes se Pashkeve Kotolike, ishte që në këtë kohë më shumë se kurrë duhet të triumfojë harmonia dhe drejtësia dhe si duhet të ringjallet shpresa. z.Sinaj vlerësoi komunitetin dhe mjedisin e ngritur nga Murgeshat Italiane dhe për këtë arsye i …

Read More »