Home / Aktivitete / Kremtimi i Pashkeve Katolike

Kremtimi i Pashkeve Katolike

Mesazhi i Kryetarit te Bashkise z.Petrit Sinaj,sot ne diten e Festes se Pashkeve Kotolike, ishte që në këtë kohë më shumë se kurrë duhet të triumfojë harmonia dhe drejtësia dhe si duhet të ringjallet shpresa. z.Sinaj vlerësoi komunitetin dhe mjedisin e ngritur nga Murgeshat Italiane dhe për këtë arsye i ka akorduar titull të posaçëm gjatë periudhës kur ai ishte drejtues i Këshillit të Qarkut Berat. Shkolla e krijuar nga ky komunitet konkurron denjësisht edhe me shkollat publike të qytetit të Beratit.Kryetari i Bashkise ishte i shoqeruar ne kete event nga administrata e bashkise dhe nga keshilltaret e keshillit bashkiak. Me kete rast z.Sinaj premtoi investime ne kete zone si ne infrastrukture,mjedis dhe gjelberim.Me tej z.Sinaj prezantoi idene qe ne 4 shtator me rastin e shenjterimit te Nene Terezes te kemi 1 aktivitet te perbashket.