Home / Tag Archives: panairishkencor

Tag Archives: panairishkencor

Panairi Shkencor i nxenesve

Panairi Shkencor i organizuar per te pestin vit rradhazi nga Medreseja e Beratit ne bashkepunim me shkollat e tjera te qytetit. Nxenesit paraqiten punimet e tyre artistike dhe shkencore. Ne panair pershendeti edhe Kryetari I Bashkise Berat z.Petrit Sinaj.

Read More »