Home / Aktivitete / Panairi Shkencor i nxenesve

Panairi Shkencor i nxenesve

Panairi Shkencor i organizuar per te pestin vit rradhazi nga Medreseja e Beratit ne bashkepunim me shkollat e tjera te qytetit.
Nxenesit paraqiten punimet e tyre artistike dhe shkencore.
Ne panair pershendeti edhe Kryetari I Bashkise Berat z.Petrit Sinaj.