Home / Tag Archives: onestopshop

Tag Archives: onestopshop

Inaugurimi i Zyres Me Nje Ndalese

Është përuruar Zyra me Një Ndalesë në Bashkinë Berat, e cila shënon nje hap cilësor ne ofrimin e shërbimeve qytetareve dhe bizneseve.   Në Zyrë do të ofrohen 63 shërbime administrative (informacion, dokumentin, kërkesë-ankesa,leje licenca, shërbime sociale,kërkesa administrative) Së shpejti shërbimi do shtrihet edhe në  katër njësitë administrative të Bashkisë …

Read More »

Takimi me USAID per Zyren me Nje Ndalese

Gjate takimit me USAID ku u prezantua i projekti i Zyres me nje Ndalese per Qytetaret, e cila do te ngrihet se shpejti ne Bashkine Berat dhe ne cdo Njesi Administrative,per shqyrtimin e ankesave dhe kerkesave te qytetareve. Sistemi i dixhitalizuar i shqyrtimit te ankesave dhe kerkesave,do te reduktoje ndjeshem …

Read More »