Home / Aktivitete / Takimi me USAID per Zyren me Nje Ndalese

Takimi me USAID per Zyren me Nje Ndalese

Gjate takimit me USAID ku u prezantua i projekti i Zyres me nje Ndalese per Qytetaret, e cila do te ngrihet se shpejti ne Bashkine Berat dhe ne cdo Njesi Administrative,per shqyrtimin e ankesave dhe kerkesave te qytetareve. Sistemi i dixhitalizuar i shqyrtimit te ankesave dhe kerkesave,do te reduktoje ndjeshem procedurat dhe kohen e sherbimeve ndaj banoreve te Bashkise se re, nga fshati me i larget dhe ne cdo lagje, per cdo leje, license, ankese apo kerkese te qytetareve.