Home / Tag Archives: moikomzeqo

Tag Archives: moikomzeqo

Titulli “Qytetar Nderi” per z.Moikom Zeqo

Keshilli Bashkiak Berat i akordoi titullin “Qytetar Nderi” z.Moikom Zeqo. Ne ceremonine e dhenies se titullit krahas Kryetarit te Bashkise z.Petrit Sinaj dhe Kryetares se Keshillit Bashkiak znj.Nikoleta Manka ishin te pranishem deputetet e Qarkut te Beratit z.Eduard Shalsi, znj.Anila Agalliu, z.Eduard Bejko, Prefekti i Qarkut z.Fadil Nasufi , Keshilltaret …

Read More »