Home / Aktivitete / Titulli “Qytetar Nderi” per z.Moikom Zeqo

Titulli “Qytetar Nderi” per z.Moikom Zeqo

Keshilli Bashkiak Berat i akordoi titullin “Qytetar Nderi” z.Moikom Zeqo.
Ne ceremonine e dhenies se titullit krahas Kryetarit te Bashkise z.Petrit Sinaj dhe Kryetares se Keshillit Bashkiak znj.Nikoleta Manka ishin te pranishem deputetet e Qarkut te Beratit z.Eduard Shalsi, znj.Anila Agalliu, z.Eduard Bejko, Prefekti i Qarkut z.Fadil Nasufi , Keshilltaret e Keshillit Bashkiak dhe drejtues institucionesh. Te ftuar nderi ne kete ceremoni ishin edhe shume intelektuale si z.Shaban Sinani ,si dhe nje mik i vyer i Beratit z.Namik Dokle.
Ne fund te ceremonise,per te pranishmit eshte shtruar edhe nje koktej.