Home / Tag Archives: mkb2

Tag Archives: mkb2

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 22.06.2017

U zhvillua sot mbledhja e Keshillit Bashkiak me kete rend dite : 1. Relacion dhe Projekt – Vendim: Mbi miratimin e disa ndryshimeve në VKB Nr.6 Datë 28.07.2015 “Mbi miratimin e komisioneve të Këshillit Bashkiak Berat”. 2. Relacion dhe Projekt – Vendim: Mbi miratimin e përfitimit të bonusit të strehimit …

Read More »