Home / Tag Archives: mkb

Tag Archives: mkb

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 31.01.2017

U zhvillua sot mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1.Relacion dhe Projekt-Vendim “Dorëheqja e Këshilltarit të Këshillit Bashkiak Berat Z.Klaudo Kumani të Subjektit Politik LSI dhe zëvendësimin e tij ”. 2.Relacion dhe Projekt-Vendim “Mbi miratimin e dhënies së mandatit të Këshilltarit të Këshillit Bashkiak Berat Z.Nexhip Lyto …

Read More »