Home / Tag Archives: mbledhjekb4

Tag Archives: mbledhjekb4

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Berat date 29.06.2016

Diten e merkure, date 29.06.2016 ne sallen e Keshillit Bashkiak u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak Berat me këtë rend dite : 1.Relacion dhe Projekt-Vendim “ Dorëheqja e Këshilltares se Keshillit Bashkiak Berat znj.Migena Hoxha e subjektit politik LSI dhe zevendesimin e saj”. 2.Relacion dhe Projekt-Vendim “ Për dhënien e …

Read More »